Baldman Opublikowano 19 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2004 Osobiście jestem za GS500, ale w dobrym stanie kosztuje troszeczkę więcej niż masz przygotowane.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck Opublikowano 19 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2004 Dzb MYŚLE ŻE NIE MA NADCZYM SIĘ ZASTANAWIAĆ GS500, NSR 125 - chciałem to kupić w tej chwili jestem szczęśliwym posiadaczem GS 500 i nie wyobrażam sobie Siebie jeżdżącego na NSR a już napewno nie twojego ojca. NSR 125 - mówią na to "zabawka dla dzieci bogaczów" 125ccm - jeżeli miałbyś jeździć tym Ty to mógłbyś spróbować, ale OJCA nie wyobrażam sobie ( zakładam ze tatuś twój jest jak większość tatusiów, jeździ samochodem - wiec taka nsr-ka miałaby stanowczo za mało mocy, itp. itd.) podro.ŚWIR ;)Co wy ku*wa chcecie od NSRek? :evil2: Ja jakoś nie jestem dzieckiem bogacza. Czego wy się spodziewacie po 125ccm? Jest to motocykl dla określonej grupy 16-18 lat i chwała mu za to!! Na czym niby miałbym ja teraz jeździć? Na skuterze do 18, a potem na GSX R 600. Nie porównujcie tu mocy 500 do 125. Przeliczjąc ile ma mocy z litra to i tak jest lepsza :-) , chyba że ZX12R by miał 260koni.ale gdybym mial 18 lat to oczywiście bym wybrał GSa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 19 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2004 Cytat:liczy się coś innego od NSR? Interesują mnie wszystkie rodzaje motocykli oprócz chopperków i krosów (enduro może być jak najbardziej). Najlepiej jakby był 4suw Moze MZ RT 125 po wiecej info zapraszam na strone (podana w profilu) widziałem gdzieś w sieci polską stronkę z MZ-kamii ta 125 kosztuje u nas 6500złdo tego dolicz koszty rejestracji i ubezpieczeniajakis kask i już masz ok 7000 - 7500zł (trochę zawy zam, ale lepiej zawyżyć niż zaniżyć) Pomyliło CI się sa 2 polskie strony jedna jest moja a dokladnie www.rt125.uzo.pl obejzuj fotki filmiki itp... a 2ga to oficialna www.motocyklemz.pl i tam MZ nie kosztuje 6000tys tylko 16 000 jak juz coś ;) a raczej 17 000 :buttrock:)) pomylilo Ci sie albo jedno zero albo nie wiem co ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi