Bisior Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Witam, Mechanik nalał mi do Aprili rs z cylindrem Malossi 90 Olej Motul 80w90 i moje putanie: czy coś się stanie jak bede na nim jeździć? musze go rozgrzać na biegu jałowym, ponieważ gdy tego nie zrobie to jak chce zahamować ze sprzęgłem to mi gaśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 (edytowane) Widze że jesteś z Chocza, co za mechanik ci nalał taki olej?Sprawdź w serwisówce/internecie jaki dokładnie olej ma być (3 min szukania w google). A jeździć na oleju o niewłaściwej lepkości nie polecam. Skutki mogą być różne, a wymiana oleju na prawidłowy to pare groszy. Edytowane 21 Kwietnia 2018 przez WLD_Wlodi Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bisior Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Z Racendowa mi robił, Dokładnie jestem ze Stary Olesiec. Widze że jesteś z Chocza, co za mechanik ci nalał taki olej?Sprawdź w serwisówce/internecie jaki dokładnie olej ma być (3 min szukania w google). A jeździć na oleju o niewłaściwej lepkości nie polecam. Skutki mogą być różne, a wymiana oleju na prawidłowy to pare groszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi