tomx Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Czy ktoś mądrzejszy niż ja, powie mi czy ten rozrusznik będzie pasować do ttr 250 2002r? https://www.olx.pl/oferta/rozrusznik-yamaha-mbk-malaguti-benelli-italjet-aprilia-250c-CID5-IDrjp4B.htmlDziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomx Opublikowano 5 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 (edytowane) Moja ttr 250 to wersja bez rozrusznika. Jest w obudowie miejsce do mocowania i koniec. Pod deklem żadnych trybów o które by się zazębiał. Na pewno gdzieś można dostać to co brakuje. Tylko co brakuje? Co mam szukać? Rozrusznik mam. Edytowane 5 Lutego 2018 przez tomx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomx Opublikowano 13 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 (edytowane) Moja ttr 250 to wersja bez rozrusznika. Jest w obudowie miejsce do mocowania i koniec. Pod deklem żadnych trybów o które by się zazębiał. Na pewno gdzieś można dostać to co brakuje. Tylko co brakuje? Co mam szukać? Rozrusznik mam.Jednak odpuściłem sobie. Za dużo zamieszania Edytowane 13 Lutego 2018 przez tomx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi