slavo v2 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 WITAM mam uszkodzony moduł kierunkowskazów TSM więc mam pytanie czy kupić nowy lub używany albo naprawić uszkodzony.Proszę o namiary gdzie można by naprawić .POZDRAWIAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristof_if Opublikowano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Do mnie przyjeżdża Krzysztof Jest z Katowic Ma firmę pod nazwą "Super Tuner" (wpisz w Google) Ma używane i nowe rzeczy Tu Jego nr.tel.505170444 LwG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavo v2 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Do mnie przyjeżdża KrzysztofJest z Katowic Ma firmę pod nazwą "Super Tuner" (wpisz w Google)Ma używane i nowe rzeczyTu Jego nr.tel.505170444LwGSIEMA serdeczne dzięki za odpowiedz zobaczę na google i zadzwonię to pogadam zobaczymy co i jak. POZDRAWIAM. LwG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi