Michał J Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Witam Wszystkich Jednośladowców ;) Wraz z Kumplem planujemy wyjazd na Korsykę. (2 x KTM 1190 i 1090) Wstępny plan jest taki by śmignąć przez Słowację ,Węgry, Serbię , MacedonięAlbanię stamtąd promem na Sycylię i następnie Sardynia i docelowo Korsyka.Powrót stroną zachodnią przez Włochy (Piza) i dalej Austria , Czechy i PL. Spanie planujemy pod namiotami jak i w Pensjonatach ( w zależności od pogody).Termin wyjazdu : ostatni tydzień kwietnia i początek maja. jakoś tak . Planujemy 3 tygodnie podróży.Szczegóły do ustalenia. Właśnie montujemy Ekipę więc jeśli jest ktoś zainteresowany zapraszamy. Pozdrowienia z Bydgoszczy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturro54 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 witamw takim razie spotkamy sie na korsyce. my planujemy też w majówkę korsykę łacznie ok 3-4 moto zzr1400 oraz gtr1400 z tym że wypad na tydzien max 8dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał J Opublikowano 20 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 witamw takim razie spotkamy sie na korsyce. my planujemy też w majówkę korsykę łacznie ok 3-4 moto zzr1400 oraz gtr1400 z tym że wypad na tydzien max 8dni.Cześć.No w 8 dni to musicie dobrze nawijać.Jaki macie plan? Tylko Korsyka czy coś jeszcze? Kiedy wyjazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruder1991 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Cześć, ja po przemyśleniu sprawy, w 2018 też chciałbym się wybrać na Korsykę. Tyle, że 3 tygodnie to trochę za długo. Jeśli ktoś szuka towarzystwa to chętnie się podepnę lub można coś wspólnie zorganizować. Termin jaki mi odpowiada to okolice maja ale wszystko do ustalenia. 1.5 - 2 tygodnie to max. Przy okazji powrotu chciałbym także zahaczyć o Alpy. Ja jeżdżę na Hondzie CBR600 F4. Preferuję jak najszybsze pokonanie trasy do celu, żeby więcej czasu było do spożytkowania na miejscu. Noclegi to namiot lub tanie kwatery.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał J Opublikowano 24 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Cześć, ja po przemyśleniu sprawy, w 2018 też chciałbym się wybrać na Korsykę. Tyle, że 3 tygodnie to trochę za długo. Jeśli ktoś szuka towarzystwa to chętnie się podepnę lub można coś wspólnie zorganizować. Termin jaki mi odpowiada to okolice maja ale wszystko do ustalenia. 1.5 - 2 tygodnie to max. Przy okazji powrotu chciałbym także zahaczyć o Alpy. Ja jeżdżę na Hondzie CBR600 F4. Preferuję jak najszybsze pokonanie trasy do celu, żeby więcej czasu było do spożytkowania na miejscu. Noclegi to namiot lub tanie kwatery.Pozdrawiamhej.w planach mamy wyjazd w ostatni tydzień kwietnia i powrót w okolicach połowy maja . trasa wstępnie jak wcześniej pisałem.Niema problemu by się zdzwonić , porozmawiać i coś ustalić . Wrzuć numer do siebie na priv . Zdzwonimy się po Nowym Roku i możemy temat obgadać.Pozdrawiam i życzę Wesołych i Spokojnych Świąt :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafli Opublikowano 4 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 My też z Bydzi ale koniec września jedziemy. W zeszłym roku było mega. Korsyka wymiata. Na miejscu musicie mieć min 7 dni na pośmiganie. Koniecznie zaliczyć musicie drogę D81, D69, D268. Chociaż jak się wjedzie w góry to wszędzie jest pięknie. Jak będę miał chwilę to wrzucę wieczorem foty.PozdrawiamRafał Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał J Opublikowano 6 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 cześć. Szkoda ,że terminy się nam nie pokrywają bo można byłoby wyruszyć razem na taką eskapadę.Wrzucaj foty jak najbardziej . Mile widziane też jakiekolwiek info .. co , gdzie i jak ..? Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adacho290 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Hej Pany, szukacie dalej ekipy do wyjazdu? jestem chętny żeby się dołączyć do was. Dajcie znać czy dalej wyjazd aktualny i jak cos to piszcie na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał J Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Hej Pany, szukacie dalej ekipy do wyjazdu? jestem chętny żeby się dołączyć do was. Dajcie znać czy dalej wyjazd aktualny i jak cos to piszcie na [email protected] hej.Oczywiście aktualne.Napiszę na priv jak i co . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adacho290 Opublikowano 28 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 hej.Oczywiście aktualne.Napiszę na priv jak i co . PozdrawiamDzięki, odpisałem na priv. W kontakcie... PozdrawiamAdam Wysłane z mojego G8141 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebag73 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 czescw 2015 bylem na Korsyce, a w 2016 na Sardynii, jak masz ochote to looknij na moja strone, moze z czegos skorzystasz www.motury.com.pl -> wyprawy -> 2015 i 2016 pzdr seb@ Cytuj "The most important is the journey rather than getting to your destination" http://www.motury.com.pl facebook.com/afterhoursPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruder1991 Opublikowano 2 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Hej,Miałem w planach Korsykę na majówkę ale niestety nie dałbym rady. Czy może wybiera się ktoś w późniejszym terminie? Mam na myśli lipiec, sierpień. Ja na jeżdżę hondą cbr600 f4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi