motorock Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Zapraszam ponownie do obejrzenia filmu który w pełni nagrałem i zrealizowałem sam. Może nie jest idealny. Słaba jakość dźwięku, zbyt długi, zbyt nudny, ale użyta jest w nim fajna muza i jak na moje wymagania ma niezłą oglądalność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Pamiętam, jak w Zdworzu śmigałeś na virago. Krok dalej. Szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorock Opublikowano 28 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Witam starego znajomego. Krok nie krok. Wszystko opiera się o hajs. Gdyby nie to, to od dawna byłby H-D. Lewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi