Daniel92 Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Witam, Posiadam zip pro 50 z silnikiem 125cc z allegro(zestaw za 900 zł).mam problem z swiatłami, swiatła mijania,drogowe zaczynają świecić dopiero przy kilku tys obrotów...pytanie do Was czy jest to wina podłączenia, czy ilosci cewek w iskrowniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostasz Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Albo prostownik padł albo regulator napięcia -raczej prostownik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feniks69 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Ilość cewek pewnie w Nowym silniku masz 6 w Starym było 2 może zmień regulator napięcia ja mam podobny problem tylko zm mi pali przednie żarówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi