NrgRider Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Witam jest tu ktoś kto posiada Hexagona 180 2t ?Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda zabierak co idzie na przeciwtalerz bo brakuje mi go w silniku i nie wiem jaki zamówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Bedziesz go zamawial opisujac jak wyglada? Nie prosciej podac do jakiego modelu potrzebujesz? a to juz chyba wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NrgRider Opublikowano 21 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Chcę go zamówić ale na stronach są 2 różne "modele" i jest w obydwóch opis podany że pasuje do tego silnika a wyglądają inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Podeslij link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi