ResoR Opublikowano 14 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2004 Hey, ... coś = znaczy Motocykl... Jak w temacie. Czy u Nich w Niemczech też jest coś takiego jak cena minimalna. Przeglądam te oferty(aukcje) i jakoś nie mogę namierzyć takiego tekstu (niemieckiego nie znam). Czy jak zalicytuje i wygram aukcje a cena będzie mniejsza niż tam sobie wyobraża sprzedajacy, to może on się powołać na cene minimalną czy Niemcy po prostu zlewają takie aukcje (albo przerywają przed czasem). Jak to jest, ktoś wie coś ??. Czy mam pewność, że jak aukcja zakończy się w normalny sposób (z ceną bardzo atrakcyjną dla mnie), Niemiec sprzeda mi taki sprzęt za taką wylicytowaną cenę ?? z góry dzięki za info...... pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zachtomasso Opublikowano 16 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2004 w 100% to ci nie odpowiem, natomiat mój znajomy tydzień temu wygrał na ebay'u moto za b.dobra cenę. Pojechał, zapłacił, odebrał i niemiec mówił mu, że nie miał pojecia za ile sprzedać, więc pozostawił sprawę "rynkowi". Fakt, że moto było lekko uszkodzone, a wiadomo jak w niemczech podchodzi się do takich rzeczy. Mam nadzieję że trochę pomogłem. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi