maurinio87 Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Podłączanie alarmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maurinio87 Opublikowano 19 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Witam ,kupiłem alarm steelmate automotive 986e do motoru, ale nie mogę sobie poradzić z podłączeniem. Tak wygląda podłączenie według książeczki która była z zestawem, a tu ściągnąłem schemat elektryczny mojego motoru. Podłączyłem kabelki żółte pod kierunki, czarny pod minus czerwony pod plus i dalej już nie rozumiem. Może mi ktoś napisać co z czym połączyć, bo jakoś mi to nie wychodzi. A chcialbym zeby wszystkie funkcje dzialaly prawidlowo Z góry dziękuję. Witam ,kupiłem alarm steelmate automotive 986e do motoru, ale nie mogę sobie poradzić z podłączeniem. Tak wygląda podłączenie według książeczki która była z zestawem, sadwa obrazki i nie wiem który jest odpowiedni a tu ściągnąłem schemat elektryczny mojego motoru. Podłączyłem kabelki żółte pod kierunki, czarny pod minus czerwony pod plus i dalej już nie rozumiem. Może mi ktoś napisać co z czym połączyć, bo jakoś mi to nie wychodzi. A chcialbym zeby wszystkie funkcje dzialaly prawidlowoZ góry dziękuję.Quannon 125 instalacja motoru.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maurinio87 Opublikowano 22 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Kurczę nikt nic nie podpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi