slavo v2 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 WITAM szukam namiarów na zestaw napędowy do sporta zębatki z łańcuchem,a dokładniej to dedykowany do sporta 2006 rok. POZDRAWIAM. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech N Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Tak dla przykładu http://malyhd.pl/2235-zebatki-pulleye-lancuchy - najlepiej zadzwoń do nich jeśli nie znajdziesz tego czego szukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavo v2 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 SIEMA wczoraj dzwoniłem i lipa ogólnie mają lecz jeszcze trzeba dystans dorobić chciałem gotowy zestaw .Fakt po rozmowie dedykowane zestawy pod rocznik i model maja być za dwa trzy miechy poczekam noga w gipsie więc tylko dotykam i słucham v2............... :( :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indian Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Czemu zmieniasz na łańcuch , pas jest czysty i bezobsługowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavo v2 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 WITAM chcę wrzucić szerszą oponę łańcuch jest węszy niż pas więc odstęp pomiędzy opona się zwiększy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi