MaciekI Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Tak to wygląda u mnie. Jedną wtyczkę wyjałem z uchwytu. Te dwie w głębi nie są do niczego podłączone Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Te dwa niebieskie trzeba zakończyć przekaźnikami: świateł przednich oraz wentylatora chłodnicy. Dwa nie podłączone to od alarmu i wejście do komputera diagnostycznego Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thai Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Wielkie dzięki za podpowiedź a mógłbmógłbyś jeszcze podać nr które są na tych przekaznikach bo muszę szukać e używanych częściach bo yamaha powiedziała 2.5 tyś za te 2 przekaźniki Wielkie dzięki za podpowiedź a mógłbmógłbyś jeszcze podać nr które są na tych przekaznikach bo muszę szukać e używanych częściach bo yamaha powiedziała 2.5 tyś za te 2 przekaźniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekI Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Wejdź na motorcyclesparts kropka eu. Tam masz schematy z numerami części Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi