Yakhub Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Chciałem się pochwalić. Kupiłem swój pierwszy motocykl: https://ibb.co/cTJZfQ Na razie jestem na etapie kręcenia ósemek na opuszczonym parkingu i ćwiczeniu zmiany biegów na bocznych dróżkach. Wrażenia i wnioski:1. Dzisiaj odważyłem się rozpędzić do 60 km/h. Jeszcze teraz mi się ręce trzęsą ze strachu.2. Co za idiota wymyślił, że luz jest pomiędzy 1 a 2 biegiem??3. Dzisiaj z przeciwka minął mnie inny motocyklista. Pomachał mi. Ja mu odmachałem. Potem sobie zdałem sprawę z tego, że chyba mu chodziło o to, żebym wyłączył kierunkowskaz... Pierdzielę. Więcej nie włączam.4. Nie należy kupować kasku podczas upałów. Zdecydowałem się w końcu na model "otwarty" (bez szczęki), bo w zamkniętym mi było za gorąco. Teraz żałuję, wieje i oczy łzawią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czmiel Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Czesc Jakubie, Motocykl wyglada super! mam nadzieje, ze bedzie dobrze sluzyl!Ad.1. Do predkosci przyzwyczaisz sie. Mialem to samo. Teraz robi na mnie duzo mniejsze wrazenie.Ad.2. Musisz odrobine szybciej, energiczniej bieg zmieniac I za kazdym razem wrzucisz dwojkeAd.3. Motocyklisci pozdrawiaja sie na drodze. Machna sobie, uklon kaskiem... mysle, ze mowil "czesc i czolem" a nie zwracal uwage na kierunkowskazAd.4. No juz niewiele poradzisz. Ewentualnie chusta na twarz I okulary Szorkiej drogi! Pozdrawiam serdecznie, Lukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi