PatrykSi Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Witam, mam buggy zbudowane na silniku GSXR 750 k3 https://zapodaj.net/7b7b30b55332e.jpg.htmlMiałem już wszystko pokończone, więc wziąłem się za owijanie instalacji. I tu zaczęły się schody. Po przekręceniu kluczyka nie słychać pompy paliwa(sprawna), na zegarach pali sie FI i jest napis CHECK, silnik kręci, nie odpala. Błędy już sprawdzałem wcześniej kilka razy, bo trochę zabawy było z instalacją, lecz teraz, gdy robię zworkę na gnieździe diagnostycznym nic się nie dzieje, nie pokazuje błędu, dalej widnieje napis CHECK. Między kostka a komputerkiem kabel sprawny, drugi czarno biały od masy również. Jakieś pomysły co zrobić, żeby chociaż sprawdzić błąd. Sprawa bardzo pilna, do środy muszę uruchomić silnik, pomocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi