kujon81 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Witam jest ktoś zainteresowany dołączeniem do wyjazdu, wyjazd około 18 lipca max czas do 28 lipca, noclegi gdzie popadnie - zabieram namiot, śpiwór, materac. Czy był ktoś ostatnio na Ukrainie jest tam bezpiecznie chodzi mi o Lwów i okolice ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hytrus73 Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Witam ten termin mi odpowiada sposób spania również po kraju też mogę się powłóczyć co do ukrainy to nie jestem pewny. Patrzyłem na pogodę od władka w w stronę kołobrzegu ma wrócić lato.Podaje mój tel 600 252 963 jak coś to dzwoń obgadamy szczegóły .Czesc ponownie masz jakiś zarys wyjazdu jak często chcesz zmieniać miejsce stacjonowania co planujesz zobaczyć o której i skąd ruszasz można zacząć od bieszczad coś po drodze pojezierze mazurskie mierzeja wiślana i na zachód w stronę kolobrzegu do dogadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANEK Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Cześć, byłam na Ukrainie w czerwcu. Byliśmy dużą grupą we Lwowie. Jest OK. Spokojnie, bez problemów. Przejście graniczne w Medyce tragedia, 3 godziny czekania w kolejce plus godzina na papierowe sprawy. Polecam jakieś mało znane przejścia, aby ominąć kolejki. Droga do Lwowa w dobrym stanie. W samym Lwowie drogi dramat. W centrum dziurawa kostka. Ogólnie polecam jako podróż do przeszłości tak 20 lat w stecz . Nie mieliśmy problemów z niczym ludzie mili i pomocni. Tam mieszka dużo motocyklistów. Ceny bajeczne, można bawić się, jeść pić, zwiedzać bez oporów. Polecam!!! Warto zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kujon81 Opublikowano 15 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Hytrus zadzwonię do Ciebie jutro ale coraz bardziej przekonuje mnie aby jechać do tego Lwowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hytrus73 Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Ok Kujon może nas tam nie ukradną dzwoń może coś się urodzi tylko motocykl mam nie przerejstrowany na siebie ale reszta na telef. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi