CEBROS Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Witajcie wszyscy. Szukam chętnych na wspólny wyjazd motocyklami do Rumuni. Planuje ruszyć w drugiej połowie sierpnia na około 2 tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawełgd Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Się podepnę pod temat bo ja jadę ale 5 sierpnia startuje. Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu68 Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 (edytowane) Pawełgd-Jedziesz sam,czy z plecaczkiem,jaka trasa,na jak długo? Edytowane 11 Lipca 2017 przez krzychu68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CEBROS Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 WITAJ. Jak moja połowa dostanie wolne to jadę z plecakiem jak nie to polecę sam. Trasa standardowa. Słowacja Węgry Rumunia i....Transfogarska Transalpina kanion Bicaz jak będzie pare dni wolnego może wypad na morze na Rumuńską rybkę :). Myślę o dwóch tygodniach tak by bez spiny zobaczyć i pojechać tam gdzie będzie się nam chciało...Noclegi gdzie popadnie. Namioty kempingi motele tak by się niespłukań bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu68 Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Się podepnę pod temat bo ja jadę ale 5 sierpnia startuje. Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu TapatalkaJak plany wyjazdowe?bo ja też w tych dniach startuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evo Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Cześć, jedziemy z kuzynem na 2 moto 14-26.08. Będziemy kręcic się po Karpatach. Daj tel to można się spotkać na miejscu.Pozdr,Premek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CEBROS Opublikowano 26 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 krzychu68 Złapmy się na spokojnie Może uda nam się jakoś zgrać i razem polecieć do Rumunii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu68 Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 krzychu68 Złapmy się na spokojnie Może uda nam się jakoś zgrać i razem polecieć do Rumunii.Ruszamy 4.08.przez Rumunię,Bułgarię do Grecji i dalej Albania a reszta wyjdzie w trakcie... :).Powrót około 20-tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi