Fury Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Pora zaprezentować sprzęt mojego kompana od wspólnych przejażdżek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Fajna prezentacja , oby sie dobrze sprawował :) Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yeuop Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Da się go podnieść na kolo na dwojce z gazu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fury Opublikowano 22 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Da się go podnieść na kolo na dwojce z gazu?Tego nie wiem . Mój kolega na pewno nie próbował , bo jest przeraźliwie ostrożny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi