Karol000 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 (edytowane) Witam.Mam do was pytanie na temat zippa pro 50/125 Silnik bts 125. O to chodzi że silnik ma przjechane ok.2000 km i przy 80 na pełnym gazie przerywał i ciekła benzyna od wylotu powietrza.normalnie jedzil przy niskich obrotach. Oddalem go do mechanika. Mechanik po (nibym zrobieniu go) powiedział że wssystko jest już okej zaplacilem 250 zl. Więc go odebralem i wracając do domu zobaczyłem że znowu cieknie i przy 80 na pelnym gazie znowu zaczął przerywac. Więc znowu go zaprowadzilem i pow że ma mi go zrobić. Zrobiłem jeszcze nim ze 100 km po odebraniu. Później go zaprowadziłem i mechamik zaczął go robic. Przejechał się nim z 300 metrów i mu zgasl i już nie chce odpalic mówi że slaba kompresja. Co mam zrobić? Edytowane 14 Czerwca 2017 przez Karol000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Przeprowadzic sie w Bieszczady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambi Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zmienic mechanika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi