majkelpl Opublikowano 8 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 moze sie jakos luzuje .zle robie regulacje ??pzdr Moze ....Nie wiem jak u Ciebie w Hadecji ale ja mam u siebie po obu stronach koła znaczniki i na ich podstawie wiem jak jest ustawione koło z pullejem wzgledem pasa. Moze Ty masz cos krzywo i pas gdzies obciera i piszczy ???Ja naciagałem pas po zmianie opony raz i nic nie piszczy. Szybka piłka była. Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek hd Opublikowano 8 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Moze ....Nie wiem jak u Ciebie w Hadecji ale ja mam u siebie po obu stronach koła znaczniki i na ich podstawie wiem jak jest ustawione koło z pullejem wzgledem pasa. Moze Ty masz cos krzywo i pas gdzies obciera i piszczy ???Ja naciagałem pas po zmianie opony raz i nic nie piszczy. Szybka piłka była.w sporciaku sa sruby naciagowe ..mam przyrzad do sprawdzenia napiecia pasa.bylo oki..znacznikow brak .jedynie to sa otwory w wachaczu od ktorego sie mierzy odleglosc od srodka oski..slynny drucik i gumka hehehe.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi