marek hd Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 witam szanowne grono.. jak w temacie co z tym zrobic . :banghead: smarowac? czyscic specjalne metody. naciag? moze ktos doradzi irytuje mnie to?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 woda z mydłem TYLKO i ... głosne wydechy :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Głównie to wina naciągu....za słaby... Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek hd Opublikowano 11 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 woda z mydłem TYLKO i ... głosne wydechy :biggrin:mydelko fa ;) Głównie to wina naciągu....za słaby...wlasnie poprwie i zobacze.. ale irytujace kurcze...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Głównie to wina naciągu....za słaby... Tylko nie naciagaj za mocno bo Ci strzeli przy ruszaniu :mad:Moze jak nowy to sie jeszcze nie ułozył ? Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek hd Opublikowano 12 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Tylko nie naciagaj za mocno bo Ci strzeli przy ruszaniu :mad:Moze jak nowy to sie jeszcze nie ułozył ?witam. jakies wartosci to jeszcze znam do napinania pasow?? a moze jakis nowatorski pomysl bez przyrzadu?? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech N Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Jak tam Marku - mydełko było w użyciu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek hd Opublikowano 23 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Jak tam Marku - mydełko było w użyciu ?witam. rozumiem ze ciekawosc zzera hehe. zrobilem tak podczyscilem pas detergentem i przeprowadzilem ponowna regulacje pasa.jest oki....... :)pzdr z szaconkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech N Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Dziękuję za odpowiedź, ciekawość była bo tego sposobu nie znałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek hd Opublikowano 7 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 witam. ponownie wrocil problem skrzypiacego pasa. jak to kurcze rozwiazac? moze pulleye do wymiany lacznie z pasem?? hm..jest ktos madry bo mnie to wkurzac zaczyna ze nie moge zwalczyc tematu.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Zwykły talk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek hd Opublikowano 7 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Zwykły talk...myslisz kolego ze da rade ??. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Myślę że tak... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 witam. ponownie wrocil problem skrzypiacego pasa. a moze masz cos przekoszona z układem napedowym ?Pullej wzgledem koła i wahacza ? Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek hd Opublikowano 8 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 (edytowane) a moze masz cos przekoszona z układem napedowym ?Pullej wzgledem koła i wahacza ?no wlasnie ..to tez moze byc przyczyna..nie mam jak to obadac.brak odpowiedniego podnosnika.....hm..po regulacji naciagu nie bylo tego ..moze sie jakos luzuje .zle robie regulacje ??pzdr Edytowane 8 Września 2017 przez marek hd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi