Zimszon Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Witam doświadczonych motocyklistów. Mam dosyć spory problem i mam nadzieję, ze ktoś będzie tak dobry i mi pomoże. Do rzeczy mam Yamaha sr 125 i mam moduł zapłonowy "5ho-mo" i niestety jest zepsuty . Czy będzie działał modul 3mw z nowszego rocznika modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimszon Opublikowano 12 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Nikt nie ma pojęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimszon Opublikowano 22 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Ktoś pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostasz Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Ktoś pomoże?Odezwij się do użytkownika siaj (sofChjanek) z forum.mz-klub.pl - napewno pomoże albo naprawi istniejący moduł ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi