slav54 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Planuję wyprawę w Alpy w lipcu , może ktoś ma ochotę dołączyc . Byłem na motorku już 3 razy w Alpach centralnych tzn Austra , Włochy , Szwajcaria , dlatego myślę o rejonach mi jeszcze nieznanych . Wersja daleka to Alpy francuskie lub bliższa , przez Austrie do Słowenii . Planuję noclegi pod dachem i z prysznicem , czyli pensjonaty kwatery . Jak powszechnie wiadomo lepiej jechac z kims kogo się zna , samemu też można , mam już trochę doświadczenia , ale przyjemnie jest do kogoś otworzyc gębe , wieczorem przy zimnym piwku po całym dniu jazdy. Inforacje o mnie i kontakt gdzieś tu są więc jakby ktoś miał ochotę tzn chcę jechac ale nie mam z kim niech da znac , zapraszam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigniew880 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 witam. Czy termin lipiec to tylko jedyny termin odpowiadajacy dla Ciebie ? Ja prawdopodobnie bede wyjezdzac 24-7 sierpien-wrzesien kierunek niemcy , austria, wlochy w strone mediolanu pozniej w wzdloz wybrzeza finish w Rzymie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarsan Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Planuję wyprawę w Alpy w lipcu , może ktoś ma ochotę dołączyc . Byłem na motorku już 3 razy w Alpach centralnych tzn Austra , Włochy , Szwajcaria , dlatego myślę o rejonach mi jeszcze nieznanych . Wersja daleka to Alpy francuskie lub bliższa , przez Austrie do Słowenii . Planuję noclegi pod dachem i z prysznicem , czyli pensjonaty kwatery . Jak powszechnie wiadomo lepiej jechac z kims kogo się zna , samemu też można , mam już trochę doświadczenia , ale przyjemnie jest do kogoś otworzyc gębe , wieczorem przy zimnym piwku po całym dniu jazdy. Inforacje o mnie i kontakt gdzieś tu są więc jakby ktoś miał ochotę tzn chcę jechac ale nie mam z kim niech da znac , zapraszam .witaj jestem chętny napisz nr to się zdzwonimy podaje również mój 882124266 witaj jestem chętny napisz nr to się zdzwonimy podaje również mój 882124266 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav54 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Witam , podaje swoje namiary mail [email protected] tel 602672291 Sławek Sopot . Termin lipcowy najbardziej mi pasuje , koniec sierpnia musze zarezerwowac dla żony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adacho290 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Witam kolegów, Pojechaliscie juz na wyprawe? jak nie to dajcie znać moze uda mi się do was podczepic na ostatnia chwile. Dla szybkiego kontaktu moj tel: 501026478. Pozdrawiam,Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi