krzys74 Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 WitamChętnie dołączę na weekendowe trasy Polska i poza na wyprawy motocyklowe, zloty czy wyprawy. Pozdrawiam. Krzys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravJG Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 (edytowane) Zapraszam na wypad po Czechach i Niemczech, znam fajne miejsca, ja jestem z Jeleniej Góry, w Poznaniu bywam co 2-3 tygodnie. Edytowane 31 Maja 2017 przez ravJG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss94 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 witam . też bym był zainteresowany takim wyjazdem , a coś więcej na ten temat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravJG Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Wysłałem wiadomość prywatną z kontaktem do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi