seebbek Opublikowano 12 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Witam otrzymałem prawdopodobnie nie kompletną puszką filtra powietrza i potrzebuje zdjęć jak to ma wyglądać lub pomocy, w otworze ma być gąbka a powietrze jest filtrowane przez otwór zaznaczony czerwoną strzałką? Całość jest czymś zasłonięte?Może ma ktoś na sprzedaż brakujące elementy?Zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidon Opublikowano 12 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Ciężko napisać dokładnie o jaką yamahe dt 80 się rozchodzi i z którego jest roku ? Na pewno nie jest to od najpopularniejszej wersji lc2, poza tym jest ogólny temat dotyczący popularnemu modelowi jakim jest DT od Yamahy Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seebbek Opublikowano 12 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Kolego nie wiem jaki to jest typ, Nie mam papierów i nie widzę żadnej tabliczki o ile nabijali je na yamahach? Rama jak na zdjęciu.http://polskajazda.pl/Motocykle/CZ/125-355/56907 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi