pa2olo Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Witam,przymierzamy się ze Szwagrem do zakupu kompletu Cardo Scala Rider G9X PowerSet - może komuś "zalega" nieużywany i chciałby się pozbyć? Przy okazji jeśli nikt się nie znajdzie, to może ktoś ma namiar na pewny sklep z tym modelem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Ja bym celował w Senę, bo łączy się ona z innymi markami, to raz, a dwa ma lepsze głośniki, jakość dźwięku i ma 8osobowy intercom grupowy :)Miałem G9x, a teraz mam Senę 20S to niebo, a ziemia :) Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pa2olo Opublikowano 10 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 ooo tego się nie spodziewałem... nie wiesz może, czy łączy się ze Scalą? Bo są już znajomi, którzy je mają i szkoda by było nie móc z nimi "klachać". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pa2olo Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 można zamknąć. kupiona Sena 20S jak polecił Bart3z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi