SajGoN Opublikowano 9 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2004 tak jak w temacie+synchronizacja gaźników. Ile kosztuje takie ustawienie zaworów ? Ma byc dobrze i tanio, ale dobrze nr 1 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2004 nie wiem czy bedzie tanio, ale na 100% bedzie dobrze w Suzuki ul Montarzowa 14 LUBLINi wYamaha - ul. Energetyklow 43 Lublin postaram sie poszukac # telefonowi pozniej zapodam (uff, 10 % t okiepska rekomendacja - edycja jest kul (jak w lublinie) - dzięki za zwrócenie uwagi)Skoro już edytuje to i namiary wpisuję: Suzuki(081) 7464076http://sokol.lublin.pl namiarów na Yamahe nie mogę się doszukac,m ale w googlach bedzie - wpiszesz motocykle lublin energetyków i (naprawamotocykli różnych) i na 1000000% (tym razem zer nie żałuję) znajdziesz no to powodzenia i taniej a dobrej naprawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SajGoN Opublikowano 10 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2004 Bylem na Energetykow i za regulacje zaworow krzycza 150zl a za synchronizacje gaznikow 50zl.Nie wiem czy to tanio i nie wiem czy dobrze tam robia. Wnioskuje, ze Twoja literowka i chciales napisac 100%, bo 10% to slaba rekomendacja. Dzieki, pozdrawiam P.S.Goraco namawiam na pozegnanie sezonu w Dęblinie 25 wrzesnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SajGoN Opublikowano 16 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2004 Kolektor !! Daj kontakt do tego serwisu co dobrze robia! p.S. Dzieki za zyczenia urodzinowe ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 16 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2004 na górze jest!przeczytaj posta jeszcze raz i zobaczysznie mam namiarów na Yamahe, ale ją znajdziesz w googlach - to też napisałem jestem pewien ze bedziesz zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SajGoN Opublikowano 17 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2004 Czyli gdzie lepiej na Energetyków czy na montarzowej ????? Co bys plecił ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 17 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2004 poleciłbym Susuki - do nich jeżdże ze wszystkimi sprawami związanymi z moto, natomiast co do zakupów to preferyję Yamahę (nie mam jakiegoś powodu - ot jakaś taka moja mania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi