Dreamof Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Niby kupę a już zaraz 5 sierpnia;p Cytuj Powiedz mi, a zapomnę.Pokaż mi, a zapamiętam.Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERZYK-NYC Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 a co jest 5 sierpnia,jakas uroczystosc?Prosze Pani? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamof Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Na wesele ide Ale to mniejsza z tym ..chodzilo mi o czas;) Cytuj Powiedz mi, a zapomnę.Pokaż mi, a zapamiętam.Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERZYK-NYC Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 No tak,leci jak szalony.Tu masz racje.Udanej zabawy i towarzystwa Ci zycze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 A to luzik, w razie czego zawsze możemy się spiknąć gdzieś po drodze między Wrockiem a Nietoperkiem ;) Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamof Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Idę bez towarzystwa;p Standardowo:p Ale dziękuję Jerzy :) Cytuj Powiedz mi, a zapomnę.Pokaż mi, a zapamiętam.Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Na wesele ide Ale to mniejsza z tym ..chodzilo mi o czas;) Ja idę 19-go, jako towarzysz do tańca :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamof Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 A umiesz tańczyć? Cytuj Powiedz mi, a zapomnę.Pokaż mi, a zapamiętam.Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech N Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 A umiesz tańczyć?Mariusz nie tancior, On jeba..a wstawić k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 A umiesz tańczyć?Najlepiej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamof Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 (edytowane) Leszku, wiadomo nie od wczoraj:p Mario , krowa , która dużo ryczy mało mleka daje;p Edytowane 2 Sierpnia 2017 przez Dreamof Cytuj Powiedz mi, a zapomnę.Pokaż mi, a zapamiętam.Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERZYK-NYC Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Czyzby ktos przewidywal tance w Nietoperku?W sumie,czemu nie.Miejsca jest duzo,kotom chyba nie bedzie to przeszkadzalo(jesli jeszcze zyja). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamof Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Ja nie tancze Cytuj Powiedz mi, a zapomnę.Pokaż mi, a zapamiętam.Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERZYK-NYC Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Oj,to bedziesz klaskala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamof Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Chcesz żeby koty się pozabijaly o własne łapy?;p Cytuj Powiedz mi, a zapomnę.Pokaż mi, a zapamiętam.Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi