Blitz70 Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Na stacjach benzynowych nie ma nic dla motocykli ani motocyklistów. Oprócz oczywiście paliwa [emoji3]Ostatnio pojawiło się coś dla motocykli na ORLENach. Zestaw dla motocyklistów. Brawo Orlen. Koszt 20 zł ale jak ktoś w potrzebie to można kupić. W trasie jak znalazł Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrGlub Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 ... I chyba jedynie na shellu bywa olej motocyklowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.marcin Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Na Orlenie oliwkę też widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 U siebie na Shellu, mam olej, mam smary do łańcucha i miałem środki do czyszczenia kasku ale Shell juz ich nie produkuje:( Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi