beliver Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Witam!Nazywam się Maciek niedługo będę kończył 16 lat i robił prawko A1. Zamierzam kupić podane w temacie supermoto, które będzie mi służyć na tygodniu do dojazdu do szkoły (15km) i ogólniej pojętej jazdy ze znajomymi po mieście.I teraz główny problem. Czy przy wzroście 188cm zaokrąglając już do tych 190 i wadze 80kg będę się czuł komfortowo na tym pojeździe? Jeśli tak to czy przy dość ciężkiej wasze tego modelu i jak wiadomo słabej mocy bo jednak 125cc w 4t to nie jest bestia będę mógł jeździć na tylnym kole i robić jakieś podstawowe wyczyny jak np. hamowanie z wypadem na przednie koło i cała reszta, bo jednak na weekendzie można się coś popisać :D Oczywiście moto na 2 lata bo potem prawo B :)Czekam na wasze odpowiedzi. Możecie mi podać inne modele jeśli ten jest zły, słyszałem że mz sm 125 jest dość spory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyklista15 Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Jak chcesz dobrą Yame to bierz YZF125R :D to prawdziwy potwór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi