adamgliwice Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Witam, zaczynam myśleć o drugiej połowie lipca Bałkany ... może przez Wenecje na prom i do Grecji i powrót przez Albanię i Czarnogórę...A... może nie ma sensu tracić czasu i przez Węgry/BIH, MNT na południe i skupić się na Albanii ....?? Temat otwarty. Termin niestety juz nie .. taki Urlop...PozdroAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZibiGo Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Witam, zaczynam myśleć o drugiej połowie lipca Bałkany ... może przez Wenecje na prom i do Grecji i powrót przez Albanię i Czarnogórę...A... może nie ma sensu tracić czasu i przez Węgry/BIH, MNT na południe i skupić się na Albanii ....?? Temat otwarty. Termin niestety juz nie .. taki Urlop...PozdroAdamCześć Adam.Dobrze mówiłeś.Prom z Wenecji do Patras (cena wczorajsza )459zł.Tylko płynie skurczybyk 35 h.Ciekawe co wydumasz???? Ja jestem zwarty i gotowy!Pozdrawiam i do zobaczenia.Zbyszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisM Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Witam, chętnie dołączyłbym do tego wypadu, jeśli istnieje taka opcja. Z Wenecji do Grecji już płynąłem, z opcją noclegu na pokładzie - ciekaw sprawa :) Droga powrotna też wygląda ciekawie, szczególnie Albania i kierunek na Chorwację może być ciekawie. Jeśli urodzą się jakieś szczegóły i konkretniejsze plany proszę o kontakt: [email protected].pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamgliwice Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Napisałem Ci maila na private, ale przyszła zwrotka ze adres nie aktywny z kopią do Zbyszka. jakby co daj inny.afres.adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisM Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Napisałem Ci maila na private, ale przyszła zwrotka ze adres nie aktywny z kopią do Zbyszka. jakby co daj inny.afres.adammoze wpisales z kropoką na końcu, poczta u mnie dziala bez problemu: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurp Opublikowano 12 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Hej hej, masz już komplet ?Planuję też Bałkany, termin bardzo mi pasuje.Daj znać czy jeszcze można się dołączyć.[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi