Pigweed Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 W imieniu własnym i Łowickiego Klubu Motocyklowego No.16 zapraszam na kolejną, trzecią już edycję Łowickiego Moto Przeglądu Filmowego.W dniach 1 i 2 kwietnia 2017 r., w Kinie Feniks oraz Klubie Pracownia przy Łowickim Ośrodku Kultury będzie możliwość spotkania się po to, aby w towarzystwie osób dzielących tą samą pasję obejrzeć kilka filmów o tematyce motocyklowej, posłuchać dobrej muzyki i po prostu - spędzić miło czas.Zapraszamy serdecznie wszystkich – motocyklistów, sympatyków motocyklizmu oraz podróżników - z bliska i z daleka.PROGRAM IMPREZY1 kwietnia 2017 r. (sobota)Dzień filmów i etiud dokumentalnych- godz. 17.00 – film „Islandia i Wyspy Owcze Motocyklem 2016”,- godz. 17.45 – film „"Moje miejsce na rozstaju dróg..."- godz. 18.30 – film „G.O.N.T. 2016”,- godz. 18.45 – film „Motocyklem na Korsykę 2016”,- godz. 19.15 – film „Tylko dla Orlic. Himalaje”.Po zakończeniu każdej projekcji – możliwość dyskusji z autorami i bohaterami każdego z filmów.- około godziny 20.00 - po zakończeniu projekcji filmów i dyskusji - koncert łowickiej grupy Good News Band - w Klubie Pracownia.Uwaga:Podane wyżej godziny rozpoczęcia poszczególnych punktów programu mają charakter jedynie orientacyjny (poza pierwszym), bowiem zależeć będą od czasu trwania dyskusji dotyczących wcześniejszych filmów.2 kwietnia 2017 r. (niedziela)Dzień filmów fabularnych- godz. 17.00 – film „Dziewczyna poznaje motocykl” („Girl meets bike”),- godz. 18.45 – przerwa i rozmowy kuluarowe w Klubie Pracownia,- godz. 19.00 – film „Motór”.Lokalizacja: Kino „Fenix” i Klub „Pracownia” - Łowicki Ośrodek Kultury, Łowicz, ul. Podrzeczna 20WSTĘP OCZYWIŚCIE WOLNYZAPRASZAMY! Link do wydarzenia na facebooku (tam szczegółowe informacje):https://www.facebook.com/events/1242239882478641/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrzak Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Dsięki za info, postaram się wpaść. I tak miałem odwiedzić Łowicz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamg24 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 data ...data.........ale mam nadzieję, że impreza na poważnie....warto się zastanowić nad przyjazdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pigweed Opublikowano 28 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Zostało jeszcze kilka dni :)Wiem, że na weekend zapowiadają ładną pogodę, ale planujcie swoje moto - wycieczki tak, żeby na 17.00 do nas dotrzeć.Ustaliłem z dyrekcją Łowickiego Ośrodka Kultury, że osoby, które przyjadą na Moto Przegląd Filmowy na motocyklach będą mogły zaparkować na ogrodzonym i monitorowanym podwórzu (nie dotyczy tych, którzy przyjeżdżają na nocleg, bo niestety - nie będzie kto miał wydać motocykli w niedzielę aż do godzin popołudniowych).W tym celu prosiłbym o przybycie nieco wcześniej - żebyśmy mogli wyjaśnić jak dojechać do wjazdu na to podwórze (nie jest od ulicy Podrzecznej, tylko "od zaplecza").Zapraszam raz jeszcze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi