Rura_ Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 (edytowane) Z powodu iż lekarze wyprowadzili mnie na prostą z marzeń o jeżdżeniu kiedykolwiek mam do sprzedania: 1. Kask HJC RPHA 11 rozmiar M (57-58) kolor czarny połysk, z kaskiem jest druga szyba ciemna, oraz pinlok. Kask założony na głowę dwa razy - raz w sklepie żeby przymierzyć, drugi raz w domu. Nie jeżdżony, nowy!!! Zdjęcia cisnę później na net, to umieszczę w temacie. Cena 1200 z wysyłką. 2. Kombiak Triumph jednoczęściowy (Alpinestars) rozmiar 56. Gość na zdjęciu to ja 191 cm wzrostu i ponad 110 kg wagi na sucho ;).http://i918.photobucket.com/albums/ad27/TuxA71/AN3P0751_zpsp2emrybh.jpg~original Kombi nie uszkodzone, nie naprawiane, slajdery kolanowe lekko tylko przytarte (jakieś badziewne, ale do treningów szkoda mi było kasy na coś innego) , podszewka z tego co pamiętam wypina się i jest na zamku, była prana jak coś, zresztą jeżdżone zawsze (całe dwa razy na dwóch pierwszych spid dejach po jednym dniu, w 2016 roku) w dobrej bieliźnie. Ma żółwia wpinanego. Zdjęcia dla zainteresowanych wykonam. Cena 1500 z wysyłką. EDYTA: Zdjęcia kasku:http://s918.photobucket.com/user/TuxA71/library/Mobile%20Uploads?sort=3&page=1 Edytowane 4 Stycznia 2017 przez quasimodoo Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil18l Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Witam, kask aktualny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 PW Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi