Skocz do zawartości

RPHA 11 i kombiak firmowy Triumph (Alpinestarts)

Rura_
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Z powodu iż lekarze wyprowadzili mnie na prostą z marzeń o jeżdżeniu kiedykolwiek mam do sprzedania:

1. Kask HJC RPHA 11 rozmiar M (57-58) kolor czarny połysk, z kaskiem jest druga szyba ciemna, oraz pinlok. Kask założony na głowę dwa razy - raz w sklepie żeby przymierzyć, drugi raz w domu. Nie jeżdżony, nowy!!! Zdjęcia cisnę później na net, to umieszczę w temacie. Cena 1200 z wysyłką.

2. Kombiak Triumph jednoczęściowy (Alpinestars) rozmiar 56. Gość na zdjęciu to ja 191 cm wzrostu i ponad 110 kg wagi na sucho ;).

http://i918.photobucket.com/albums/ad27/TuxA71/AN3P0751_zpsp2emrybh.jpg~original

Kombi nie uszkodzone, nie naprawiane, slajdery kolanowe lekko tylko przytarte (jakieś badziewne, ale do treningów szkoda mi było kasy na coś innego) , podszewka z tego co pamiętam wypina się i jest na zamku, była prana jak coś, zresztą jeżdżone zawsze (całe dwa razy na dwóch pierwszych spid dejach po jednym dniu, w 2016 roku) w dobrej bieliźnie. Ma żółwia wpinanego. Zdjęcia dla zainteresowanych wykonam. Cena 1500 z wysyłką.

EDYTA: Zdjęcia kasku:

http://s918.photobucket.com/user/TuxA71/library/Mobile%20Uploads?sort=3&page=1

Edytowane przez quasimodoo

"O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi.

• 3 tygodnie później...