lotnik Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Kask nie zniszczony, wyściółka uprana, nigdy nie upadł, nie uczestniczył w żadnej stłuczce itp wszystko działa. To nie jest wersja basic tylko normalny pełnowartościowy kask C3 z blendą i pinlockiem.Cena 1200 - wysyłka po mojej stronie do negocjacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu_85 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 (edytowane) Kask nie zniszczony, wyściółka uprana, nigdy nie upadł, nie uczestniczył w żadnej stłuczce itp wszystko działa. To nie jest wersja basic tylko normalny pełnowartościowy kask C3 z blendą i pinlockiem.Cena 1200 - wysyłka po mojej stronie do negocjacji Cześć myślę o takim kasku ale rozmiarówka mnie męczy niby mam 58-59 a xl jest 60-61. Mam dwa różne kaski otwarty mam L i jest ok szczękowca mam LS2 XL i też jest ok przylega ładnie nie wiem właśnie jak jest z schuberth??? Jaką masz ogólnie rozmiarówkę w cm?? Bo kask XL 60-61 rozumiem? Edytowane 5 Stycznia 2017 przez Maniu_85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lotnik Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Nowa cena 1000 zł +25 wysyłka Brać bo to dobry kask ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Używany... Powodzenia... Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lotnik Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Wyraźnie napisałem ze używany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lotnik Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Cena 950zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi