harnas60 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Nasza Szkapa, sobota, 17.12.2016, godz. 18. Salka na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm74 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Hej :) a jaka jest wasza tradycja śledzika? Czy wszyscy przychodzicie z połówkami? :wink:???? Z połówkami? P.S. Ja też się wybieram. Cytuj Lepiej mieć tarcie w punkcie podparcia, niż parcie w punkcie podtarcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martanka Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 ???? Z połówkami? P.S. Ja też się wybieram....no wiem z połówkami to już nadmiar...tylko mam nadzieję, że nie będę jedyną motocyklistką!...aaa właściwie jakby nawet to co tam! P.S. Bardzo się cieszę, że będziesz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batko lenin Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Nasza Szkapa, sobota, 17.12.2016, godz. 18. Salka na dole.Potwierdzam. Z połowinką przybędę, bo zawsze gada, że z byle kim piję. Niech się przekona ,że w błędzie jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASTELAN Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 będzie fajnie jak w ubiegłym roku, będę na pewno !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Przypominam o sobocie. Godz. 18, Nasza Szkapa (sala na dole) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 No i fajnie było. Frekwencja 150%. Dzięki wszystkim za spotkanie i jeszcze raz Wszystkiego Dobrego na Święta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martanka Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Dzięki Harnaś, że zorganizowałeś spotkanie :) Było fajnie i miło było poznać tak wielu pasjonatów motocykli :) Szkoda, ze z niektórymi osobami nie udało się więcej pogadać, może przy następnej okazji...LwG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi