Martino Jedlinski Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Witam, nadchodzi zimno, ciemno i ponuro. Zaczynam planowanie trasy do Islandii, zamierzam objechac cala Islandie w kolo , jest to jakies 6000km. W mojej Hondzie Varadero mam zamiar zainstalowac dodatkowe halongeny i nawigacje motocyklowa, po doswiadczeniach z 2016 r. wypad do Nordkapp , wiem ze nawigacje musze zmienic na lepsza. Trase oczywiscie bede filmowa Gopro 3 i fotografowal. Wyjazd planuje okolo poczatek czerwca. Jak macie jakies informacje pomocne zwiazane z jazda motocyklem po Islandii, to chetnie wyslucham. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
semen68 Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Witam też myslałem o takim wypadzie do Islandii, masz szacunkowy koszt przepłynięcia promem w tą i z powrotem .Jedziesz sam czy z plecakiem ,jak to czasowo wygląda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianoJ Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Witam, nadchodzi zimno, ciemno i ponuro. Zaczynam planowanie trasy do Islandii, zamierzam objechac cala Islandie w kolo , jest to jakies 6000km. W mojej Hondzie Varadero mam zamiar zainstalowac dodatkowe halongeny i nawigacje motocyklowa, po doswiadczeniach z 2016 r. wypad do Nordkapp , wiem ze nawigacje musze zmienic na lepsza. Trase oczywiscie bede filmowa Gopro 3 i fotografowal. Wyjazd planuje okolo poczatek czerwca. Jak macie jakies informacje pomocne zwiazane z jazda motocyklem po Islandii, to chetnie wyslucham. :)Witam.Ja i dwóch moich kumpli latamy co roku w Czerwcu bez plecaków ,może się skumamy motocykle FJR 1300 kierunek fajny 501 037 128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
semen68 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Witam.Ja i dwóch moich kumpli latamy co roku w Czerwcu bez plecaków ,może się skumamy motocykle FJR 1300 kierunek fajny 501 037 128 No muszę pogadać z moją żoną nie wiem czy samego mnie puści, jaki termin by wchodził w gre bo jeszcze mam 18 tkę w czerwcu chrześniaczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi