robertold Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Motocykl z 2005 roku, bezwypadkowy w bardzo dobrym stanie zarejestrowany i ubezpieczony do połowy przyszłego roku. Przebieg 90 000 km. Ma założony kosz sprzęgłowy i napinacz od k1300. Przy 75 000 km zmienione tarcze hamulcowe. Serwisowany na czas, obecnie bez wkładu finansowego, opony Metzeler z8 Roadtec w dobrym stanie, napęd suchy, elektronika w pełni sprawna. Użytkowany turystycznie, w tym roku między innymi nakręciłem nim 3000 km po południowej Europie bez najmniejszych problemów. Motocykl bogato wyposażony.- abs- esa- grzane manetki- pełen wydech akrapovic + db killer- akcesoryjna kanapa- alarm z pilotem- ciemna, wyższa szyba- wyprowadzenie do ładowania navi/telefonu mini usb Mam do niego pełną dokumentację łącznie z oryginalną instrukcją i 2 komplety kluczyków z pilotami od alarmu.Na maila mogę podesłać więcej zdjęć. Cena bez kufrów 20 500 zł do dogadania na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertold Opublikowano 24 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Sprzedany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi