luksus30 Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Witam , borykam się z następującym problemem a mianowicie nabyłem B-kinga z francji i odnalazłem pod siedzeniem przełącznik którego zastosowania nie mogę odkryć. Rozłącza on czarny kabel z białym paskiem na 24 pinie szarej wtyczki do ECU. Wg serwisówki nie odpowiada on za nic. Ma ktoś jakiś pomysł ? B-king z 2008 bez ABSu. Po przełączeniu nic się nie dzieje motocykl działa prawidłowo. Z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.marcin Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Może ukryte zabezpieczenie od kradzieży,które już nie działa.Ma alarm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luksus30 Opublikowano 13 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 No właśnie nie, odcięcie zapłonu to też nie jest Zastanawiam się czy to nie będzie coś związane z ograniczeniem mocy do 106 km jak miał we francuskim dowodzie wbite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi