MASTELAN Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Może ktoś wie kiedy zakończenie sezonu ????? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniot Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 A może by tak spotkał się na zakończenie na Królewskich Źródełkach? Wiadomo ognicho jakaś kiełbaska, kaszaneczka itd. Nie tak dawno odwiedziłem to miejsce i była jakaś grupa iłżecka. Drewno jest naszykowane przez nadleśnictwo, miejsca jest od groma no i są wiaty. A dla odważnych dostępny jest też "wóz Drzymały" gdzie można kupić grzane piwko i winko. Jeżeli pogoda dopiszę można by zrobić trasę jakiś Dęblin, Solec itp, a na koniec rozgrzać się przy ognisku. Cytuj "...sąd sądem, a racja musi być po Naszej stronie!!!..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASTELAN Opublikowano 10 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 W dniu 10.10.2016 o 10:02, Gniot napisał: A może by tak spotkał się na zakończenie na Królewskich Źródełkach? Wiadomo ognicho jakaś kiełbaska, kaszaneczka itd. Nie tak dawno odwiedziłem to miejsce i była jakaś grupa iłżecka. Drewno jest naszykowane przez nadleśnictwo, miejsca jest od groma no i są wiaty. A dla odważnych dostępny jest też "wóz Drzymały" gdzie można kupić grzane piwko i winko. Jeżeli pogoda dopiszę można by zrobić trasę jakiś Dęblin, Solec itp, a na koniec rozgrzać się przy ognisku. cześć Paweł, pomysł bardzo fajny, ale nadal nie ma info kiedy jest zakończenie sezonu. Ja się piszę bardzo chętnie, żadna pogoda mi nie straszna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martanka Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Może po prostu do zakończenia sezonu jeszcze daleko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniot Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 W dniu 10.10.2016 o 17:19, MASTELAN napisał: cześć Paweł, pomysł bardzo fajny, ale nadal nie ma info kiedy jest zakończenie sezonu. Ja się piszę bardzo chętnie, żadna pogoda mi nie straszna :)Cześć Marek, wiem że Ty wolisz prawdziwe ogniska niż śmierdzące grille :) dlatego Ciebie nie muszę namawiać! Podzielam zdanie. Można pomyśleć nad tym... Cytuj "...sąd sądem, a racja musi być po Naszej stronie!!!..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi