MASTELAN Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Może ktoś wie kiedy zakończenie sezonu ????? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniot Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 A może by tak spotkał się na zakończenie na Królewskich Źródełkach? Wiadomo ognicho jakaś kiełbaska, kaszaneczka itd. Nie tak dawno odwiedziłem to miejsce i była jakaś grupa iłżecka. Drewno jest naszykowane przez nadleśnictwo, miejsca jest od groma no i są wiaty. A dla odważnych dostępny jest też "wóz Drzymały" gdzie można kupić grzane piwko i winko. Jeżeli pogoda dopiszę można by zrobić trasę jakiś Dęblin, Solec itp, a na koniec rozgrzać się przy ognisku. Cytuj "...sąd sądem, a racja musi być po Naszej stronie!!!..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASTELAN Opublikowano 10 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 A może by tak spotkał się na zakończenie na Królewskich Źródełkach? Wiadomo ognicho jakaś kiełbaska, kaszaneczka itd. Nie tak dawno odwiedziłem to miejsce i była jakaś grupa iłżecka. Drewno jest naszykowane przez nadleśnictwo, miejsca jest od groma no i są wiaty. A dla odważnych dostępny jest też "wóz Drzymały" gdzie można kupić grzane piwko i winko. Jeżeli pogoda dopiszę można by zrobić trasę jakiś Dęblin, Solec itp, a na koniec rozgrzać się przy ognisku. cześć Paweł, pomysł bardzo fajny, ale nadal nie ma info kiedy jest zakończenie sezonu. Ja się piszę bardzo chętnie, żadna pogoda mi nie straszna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martanka Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Może po prostu do zakończenia sezonu jeszcze daleko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniot Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 cześć Paweł, pomysł bardzo fajny, ale nadal nie ma info kiedy jest zakończenie sezonu. Ja się piszę bardzo chętnie, żadna pogoda mi nie straszna :)Cześć Marek, wiem że Ty wolisz prawdziwe ogniska niż śmierdzące grille :) dlatego Ciebie nie muszę namawiać! Podzielam zdanie. Można pomyśleć nad tym... Cytuj "...sąd sądem, a racja musi być po Naszej stronie!!!..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi