gajor29 Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 siemka mam yz 250f i nie umiem jej odpalac. teraz jak zimne dni to jak postoi to ciezko odpali. probowalem po swojemu i nic. ktos mowił ze trzeba wyczuc moment ze tłok bedzie u gory. moze mi sie raz udał ze jak koplem to odrazu odpalił ale jak to zrobiłem nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbreath Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Tutaj masz pokazany sposob na odpalanie 4t Cytuj komar 3 '73 --> CZ 513 '86 --> YZ 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajor29 Opublikowano 10 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 juz sobie poradziłem. te filmiki niewiele mowia. bo kazdy ze trzeba poczuć opór na kopce i wtedy kopiesz i tak robiłem zle całe zycie. a w moim yzf to jak delikatnie opuszczasz kopke to raz słychac taki delikatny szum i kopka opada lekko a raz mocniejszy i leci nagle w dol, i włąsnie trzeba jak pierwszy raz opadnie to wtedy strzelic to pali bez ssania teraz w taka pogode. a nie ze jak opór ze moto sie ugina. i tez u mnie nie ma odprężnika. cały rok kopałem zle. a tez kumpel mowił ze trzeba ustawic jak jest kompresja co drugi skok tłoka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi