skiterek Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Witam Jeżeli macie jeszcze miejsce to się chętnie z Wami wybiorę.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav54 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Witam Jeżeli macie jeszcze miejsce to się chętnie z Wami wybiorę.PzdrGospodarzem tematu jest ZibiGo ale myslę że jest tyle miejsc ilu chętnych , czas pokaże ile osób traktuje ten wyjazd poważnie , i ,, aby do wiosny ,,,zawsze można pisac na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZibiGo Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Gospodarzem tematu jest ZibiGo ale myslę że jest tyle miejsc ilu chętnych , czas pokaże ile osób traktuje ten wyjazd poważnie , i ,, aby do wiosny ,,,zawsze można pisac na prv. Tak jest!!!! Pewniaków jest dwóch.......Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZibiGo Opublikowano 10 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Ekipa się krystalizuje...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki5 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Ekipa się krystalizuje......Witam kolegę, widzę że ciekawy temat się krystalizuje może jeszcze jakieś miejsce się znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZibiGo Opublikowano 11 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Tak,tak wszystko na to wskazuje że chętni na tą traskę już są.Termin wyjazdu lipiec.Miejsce dla Ciebie jest zarezerwowane od samego początku.Do zobaczenia.Witam kolegę, widzę że ciekawy temat się krystalizuje może jeszcze jakieś miejsce się znajdzie.Dla kolegi zawsze pool position.He he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe68 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Cześć. Wklejam link do opisu przejazdu, kraszonego fotkami z moim zdaniem, najciekawszych Alpejskich przełęczy. Od Austrii.przez Italię Szwajcarię po Lazurowe wybrzeże.http://piotrgierasinski.blog.pl/samotne-tour-de-alp-2013r/ Cytuj http://www.youtube.com/user/piotrpepe68https://picasaweb.google.com/lh/myphotos?noredirect=1http://piotrgierasinski.blog.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZibiGo Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Najlepszego w Nowym 2017 roku.Do zainteresowanych.Planuję (po rozmowach) nasz wyjazd 08 07 2017.To jest sobota.Pasuje Kolegom??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebag73 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 czescMoze jakos Was natchnie kilka moich podrozy, zjezdzilem Alby od Slowenii po Francje. Francuskie wysokie sa the best.Polecam rownież Korsyke i Sardynie.Na mojej stronie znajdziecie mase info lacznie z mapami, fotkami, filmami, a i na dodatkowe pytania chetnie odpowiem. Tak jak pisali poprzednicy odpuście sobie namioty i zdecydowanie czerwiec jest najlepszym miesiacem, jezeli a Alpach deszcz to trzeba uciekac w Dolomity i na poludnie ;) www.motury.com.pl pzdr Seb@ Cytuj "The most important is the journey rather than getting to your destination" http://www.motury.com.pl facebook.com/afterhoursPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisR1200R Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Dawno nie zaglądałem , a tu ciekawy temat ale chyba zdechniety , może warto odnowic , Alpy jak najbardziej ale najlepiej lipiec , byłem 3 razy , raz w czerwcu i dostaliśmy w dupe z powodu pogody , maj,- moim zdaniem nie ma szans Dawno nie zaglądałem , a tu ciekawy temat ale chyba zdechniety , może warto odnowic , Alpy jak najbardziej ale najlepiej lipiec , byłem 3 razy , raz w czerwcu i dostaliśmy w dupe z powodu pogody , maj,- moim zdaniem nie ma szans Cześć jestem z trójmiasta, jeżeli temat jest aktualny na wakacyjny wyjazd / w maju trochę zimno/ jestem zainteresowany.Z mojej strony kwatery i pensjonaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZibiGo Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Temat wygasł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki5 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Temat wygasł.ZibiGo Lipiec i wszystko jasne. Będzie się działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZibiGo Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 ZibiGo Lipiec i wszystko jasne. Będzie się działo.No i o to chodzi drogi kolego.dzwoń i domówimy temat.Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav54 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Cześć jestem z trójmiasta, jeżeli temat jest aktualny na wakacyjny wyjazd / w maju trochę zimno/ jestem zainteresowany.Z mojej strony kwatery i pensjonaty.Dla mnie temat aktualny , najchętniej lipiec , jak by co, zapraszam do kontaktu na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy GT Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Witam.Co się dzieje dalej z tym fajnym tematem? Jeżeli ciągle istnieje proszę o info.Ja osobiście byłem w weekend majowy w Alpach t.z. Edelweisspitze i Grossglockner.Fakt, temperatura miejscami spadała do + 3 st. a droga była otwarta, czarna, trochę mokra. (2013 rok) ogólnie fajnie.A może coś zorganizować w weekend majowy.Dla mnie temat aktualny , najchętniej lipiec , jak by co, zapraszam do kontaktu na prvA może coś na majówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi