banditEXPO Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Witam,Sprzedam mojego Bandita 600N z 2000r, przebieg około 23500 km ale wątpie szczerze mówiąc żeby to był oryginalny przebieg, stan techniczny moto jest naprawde świetny, jak ktoś się zna to przyjedzie i potwierdzi, dałem za niego w grudniu 6300, w maju zaliczylem wywrotek lekka jakies 30km/h na szlace, urwało sie lusterko, poluzował kierunkowskaz i obudowa od zegarów się lekko wyrwała, może jest tez lekko przetarty czego zbytnio nie widac, zeby przywrócic wygląd pierwotny trzeba by wlożyc jakies 500-600zł i robocizna dlatego cene też obniżam, wydech to delkovic, jak dla mnie ma piękne brzmienie, moto garażowane w murowanym garazu cały czas, mimo ze to moje pierwsze moto to nie tyrane i dbałem o niego jak o najwiekszy skarb, jeśli pytałby ktoś o v max to ja jechałem nim 210 więcej się już bałem, powód sprzedaży to to że jest to moje pierwsze moto i dodatkowo przejeździłem już pół sezonu ale bez prawka, taka jazda zbyt mnie stresuje a mam teraz troche wydatków i nie mam pieniędzy na prawko zatem chce sprzedać maszyne bo może jeszcze komuś dłużej poslużyc a ja sobie coś mniejszego narazie zakupie.Cena jaka mnie interesuje to jakieś 5200zł DOKŁADNE ZDJ wysyłam osobą zainteresowanym na PWMoto do obejrzenia od pon do pt po godzinie 14 a w sob i niedz do ustalenia.Pozdrawiam :) LwG ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi