Arturo43 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Cześć . Zamierzam nabyć deflektor szyby do mojej cbf 600 wersia s. Zastanawiam sie gdyż występują zarówno szerokie na 30 cm , jak i na 25. Szyba orginalna u góry mierzona ma jakies 26 cm. Ma ktoś z Kolegow deflektor i związane z nim uwagi, czy warto? :huh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkad Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Mam deflektor darkojak w tigerze 800, przedtem miałem od niego deflektor w dl 1000. Super wykonanie, cena ok, dobra osłona od wiatru.Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo43 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Ok dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi