Tomasz1150 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Dzięki za propozycję . Jestem wstępnie umówiony na Albanię, powrót prawdopodobnie Italią , wyjazd 30.08 Pozdrawiam i szerokości życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał W. Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 No hej. Lecimy w dwa motocykle do Rumunii. Wyjazd 28 sierpnia. Trasa opracowana na dwa tygodnie. Góry i morze. Co Ty na to?Hej,Mamy podobne plany...Może uda się je połączyć, jakieś szczegóły ? Michał Dzięki za propozycję . Jestem wstępnie umówiony na Albanię, powrót prawdopodobnie Italią , wyjazd 30.08 Pozdrawiam i szerokości życzęHej,ten kierunek i czas też są mi po drodze...Jakieś szczegóły ? Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz1150 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Witaj MichałNie ja jestem organizatorem tej " wycieczki " .Pisz do " sebacharzykowy " tam u żródła odpowiedzi na Twoje pytania.Pozdrawiam Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsz Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Takim wyjazdem też byłbym zainteresowany:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi