Turistic Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Cześć,Planuję jakiś wyjazd na tydzień lub dwa na przełomie lipca/sierpnia. Chętny ktoś na wypad w tym czasie? Kierunek do ustalenia.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Josscelin Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Witam, Sam planowałem założyć tutaj temat akurat w podobnej dacie z tymże, że od 25.07 (poniedziałek) i mogę do ok 5.08. Tras mam bardzo dużo znalezionych i przygotowanych ze szczegółowymi opisami, ale jestem otwarty na bardzo wiele.Jeśli jeszcze aktualne to chętnie się piszę na toPozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turistic Opublikowano 6 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Witam, Sam planowałem założyć tutaj temat akurat w podobnej dacie z tymże, że od 25.07 (poniedziałek) i mogę do ok 5.08. Tras mam bardzo dużo znalezionych i przygotowanych ze szczegółowymi opisami, ale jestem otwarty na bardzo wiele.Jeśli jeszcze aktualne to chętnie się piszę na toPozdrawiam :)Może być od poniedziałku. Co tam masz za traski opracowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebacharzykowy Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Witam interesuje cie kierunek albania sorki pomylilem daty bo my pod koniec sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZibiGo Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Cześć jaki planujesz kierunek?Termin mi pasuje.napisz jak budżetowo organizujesz skąd wyjazd etc.mój [email protected] dzwoń śmiało 663 93 93 39. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalej Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Zapraszam z nami! Alpy 28.07 do 3-4.08 Tel do mnie: 509859000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turistic Opublikowano 20 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Dzięki za zaproszenie. Może innym razem. Mi się niestety terminy pozmieniały. Pozdrawiam Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi