jozeks73 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Cześć. Na początku lipca wybrałbym się na wyprawę najchętniej na pd Europy. Jednak tym razem kolesie zawiedli i pomyślałem, że może się podłącze, lub ktoś się przyłączy. Podróżuje drogami drugorzednymi, chętnie korzystam z namiotu, a i nie wybrzydzam na jedzenie. Mam zaliczone kilka wypraw po Polsce i Europie. Aktualnie użytkuje KLE500, ale jeszcze stoi XT660 więc, jeśli nadążę lub masz chęć, czas, niedużo kasy i chcesz mieć co wspominać, daj znać, razem raźniej. Cel, konkretny termin do uzgodnienia. Pozdrawiam Krzysiek tel.792 634 313 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozeks73 Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Cisza jak w kosciole. Jutro wyjazd z Zielonej Góry , kierunek Chorwacja a może dalej. Jakby ktoś coś to ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Kubanek Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Cze, może na dwa - trzy dni do Austrii na Grossglockner? konkretny przejazd od soboty do poniedziałku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oxygen Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Cze, może na dwa - trzy dni do Austrii na Grossglockner? konkretny przejazd od soboty do poniedziałku?czym jedziesz? jakie średnie tempo jazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozeks73 Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Hejo. Dopiero wczoraj wróciłem dojechałem do Albanii. Jednak moje drogi były takie ,że motocyklistów nie spotykalem za wielu. Jedynie na głównych drogach. Baaardzo mi się podobało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsz Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Cześć,Wrzuć proszę opis swojego przejazdu i mapkę.Przymierzam się do przesiadki z asfaltów na offroad... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalej Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Zapraszam w alpy! Jest temat na forum ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi