MrGlub Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 (edytowane) Pomożecie?https://www.facebook.com/glublak/posts/10206763371060657 25 czerwca, miedzy 22:40 a 22:55 na Modlińskiej, między Rondem Starzyńskiego a Auchanem (prawdopodobnie), odpadł mi topcase Givi Maxxia E55. [przy auchanie na światlach pewien kierowca zwrócił mi uwagę że coś mi odpadło] Edit: Zawróciłem oczywiście i szukałem...Mógł się potrzaskać, w środku była wściekle żółta przeciwdeszczówka Spidi i membrany do RST Adventure II.kit z kufrem jeśli potrzaskany ale membrany odzyskać bym chciał.Podawajcie Dalej także i zwlaszcza na fejsie. Edytowane 26 Czerwca 2016 przez MrGlub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrGlub Opublikowano 26 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 (edytowane) A mam pytanie czemu się nie zatrzymałeś aby zawrócić?Bo przecież człowiek Ci zwrócił uwagę.A gdzie napisałem że nie zatrzymałem się, nie zawróciłem i nie szukałem? Szukałem po jednej i drugiej stronie oba pobocza... Nie napisałem o tym bo to powinno być oczywiste...Potem też pojechałem o 5 rano w to miejsce i nic nie znalazłem... Edytowane 26 Czerwca 2016 przez MrGlub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi