lech N Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Czyli masz dobre wiadomości dla nas - rozumiem. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Dobrych wieści nie mam niestety. Sradzina zarezerwowNa, Streeta zostawiam i będę robił dla Żony. Ja nie wsiądę już na moto, ale niech ona choć coś ma ;). RPHA został, a nie używany nigdy, a taki sam rozmiar kasku mamy. To będzie miała nowe HJC zamiast 4 letniego ;-). Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 hwilowo nieaktualne. Na sradzinę jest kupiec, Street zostaje w rodzinie, MW mam zakaz na razie sprzedawania ;). Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi