patrykyhs16 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 witam posiadam simsona niestety ale był problem z biegami i rozebrałem silnik :) i jest problem z wałkiem zdawczym brakowało 2 kulek ale dobrałem i jest ale po złożeniu go jak wyjmę delikatnie wałek garbaty jeden tryb się kręci wraz z wałkiem czyli ok jak wyjmę więcej(luz) jak wyjmę jeszcze stopień dalej dwójka jest jak dalej i tu pojawia się problem bo kręci się a nie powinno i tak się dzieje również na ostatnim trybie jaki problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thor 1 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Problem jest w tym, że pisz po polsku.Może wtedy cię ktoś zrozumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BSAmaikel Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 witam posiadam simsona niestety ale był problem z biegami i rozebrałem silnik :) i jest problem z wałkiem zdawczym brakowało 2 kulek ale dobrałem i jest ale po złożeniu go jak wyjmę delikatnie wałek garbaty jeden tryb się kręci wraz z wałkiem czyli ok jak wyjmę więcej(luz) jak wyjmę jeszcze stopień dalej dwójka jest jak dalej i tu pojawia się problem bo kręci się a nie powinno i tak się dzieje również na ostatnim trybie jaki problem ?troche sobie utrudniasz te cala akcje. Czasy kiedy trzeba bylo cos tam zwiazac drutem minely. Do Simsona dostaniesz w Berlinie kazda czesc,nowa lub urzywana.Wystarczy troche pogooglowac i wszystko bedziesz wiedzial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi