vegol Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 WitamUżywa ktoś z was takiego wizjera?Zakupiłem go, jednak po rozpakowaniu w domu, zauważyłem nieestetyczne zakończone szlifowanie górnego rantu wizjera. Dół też jest lekko przytarty, czy coś takiego to normalna rzecz?Bo wydaje mi się iż w tej klasie cenowej, wykonanie estetyczne oraz jakościowe powinno być na najwyższym poziomie. Co o tym sądzicie?https://www.dropbox.com/sh/xlzltlb8cord5ia/AAARywX89jr231JMdBAt0F-aa?dl=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegol Opublikowano 18 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 To chyba nie jest oryginał.Niestety ale to jest oryginał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegol Opublikowano 6 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Problem Zgłoszony do Shoei Polska.Ci, z racji tego że sami nie mogą podejmować tak trudnych decyzji, zgłosili to do Shoei Germany A Niemcy jak to Niemcy odpowiedź po 3 tygodniach do Polaka, obywatela drugiej kategorii co ma połykać materiały 2-go gatunku, zresztą co on może wiedzieć, z adnotacją "towar ok, w użytkowaniu to nie przeszkadza".Ale że optycznie to widać, no cóż ten typ tak ma.Kupiłeś, to miej i używaj. My za swoje niechlujstwo na produkcji nie odpowiadamy.Trochę dziwna jest reakcja na zgłaszanie takich problemów ale ok.Wizjer chyba pójdzie na zwrot, może inny klient nie zauważy i będzie się nim cieszył, bo ja raczej nie. Na pewno nie za taką cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi